Mesajul Tarotului cu ingeri

Mesajul Tarotului cu ingeri

Ingerii sunt creaturi pure, fara pacat, sunt purtatorii vointei divine avand un rol important in toate traditiile religioase. Pomeniti in Biblie, in Vechiul si Noul Testament, in Caballa, in Coran, in vechile scrieri religioase si mistice, ei mediaza intre taramurile ceresti si cele umane si fac acest lucru de la inceputul lumii. In afara de arhangheli, care sunt considerati fiinte puternice de lumina create de Dumnezeu, inzestrate cu inteligenta, cunoastere si putere, exista serafimi ┼či heruvimi, pazitorii gradinii Edenului.

Angels_tarotIngerul pazitor este trimis de Dumnezeu sa aiba grija de noi si este unic pentru fiecare persoana. El este insotitorul nostru pe tot parcursul vietii atat in momentele noastre bune cat si in cele dificile. Aceasta faptura angelica vegheza si ne protejeaza pentru a ne implini destinul. Ingerul pazitor ne iubeste si se concentreaza doar asupra divinitatii si potentialului nostru, ignorandu-ne defectele, lipsurile si greselile. Nu ne judeca, vede lumina noastra launtrica, cunoste adevaratele noastre calitati si ne sustine neconditionat.

In lumea ingerilor, ingerii pazitori ocupa rangul cel mai de jos. Totusi, in relatia cu oamenii, acesti ingeri sunt foarte importanti ghidandu-ne vietile de-a lungul existentei noastre umane. Tarotul ingerilor are ca scop tocmai contactul cu acesti ingeri, posibilitatea de a afla sfaturile  si indemnurile pe care acestia au sa ni le transmita.

Mesajul Tarotului cu Ingeri in dragoste si viata

Tarotul cu ingeri este foarte diferit fata de tarotul clasic, pachetul nu contine carti negative sau carti cu teme sociale ci o ilustratie simpla care prezinta un inger, numele lui si misiunea cu care a fost insarcinat de divinitate. Daca nu suntem in posesia unui pachet de Tarot cu ingeri, ne putem confectiona foarte simplu propriul pachet de carti. Ingerul dumneavoastra personal asteapta de mult timp sa intrati in legatura cu el, iar aceasta tehnica de divinatie va poate ajuta in acesta incercare.

 Avem nevoie doar sa invatam cum sa-i ascultam, cum sa le descifram mesajele si mai presus de toate avem nevoie sa la acordam atentia cuvenita, sa-i purtam mereu in gandurile si rugaciunile noastre.

Pentru a afla mesajul ingerilor cautati un loc linistit si incercati sa va degajati de toate gandurile negative si problemele cotidiene. Aprideti cel putin o lumanare si inainte de a amesteca cartile si a va gandi la intrebarea pentru care doriti raspuns, rostiti o rugaciune. Acest lucru va va permite conexiunea cu lumea ingerilor si accesul spre lumina si intelepciunea divina a acestora.